Nejnovější recenze ze sekce Aroma lampy
- Zboží přišlo zničené.
Kvalita odpovídá ceně. Výrobek doporučuji, jsem spokojena.
- hezky design, dostatecna vyska aby plamen nezacernil lampu zespod
- moc hezké jako dekorace i funkční
Pěkný design, něco takového jsem sháněl. A za dobrou cenu.
- spokojenost s produktem
+Nádherná aromalampa.
Svíčka se vkládá klasicky otvorem ve stěně lampičky, tedy ne ze spodu či z vrchu, jak jsem si původně myslela. Nikde na fotografiích toto není zobrazeno a není to ani v popisu výrobku. Pokládám to za malinkatý nedostatek, ale ne aromalampy, ale reklamních fotografií, či popisu lampičky. Jinak opravdu nádherný kousek.
dárek ,tak uvidím
- krásná aroma lampa
Vybral jsem si podle vzhledu. Nechtel jsem nic barevneho ani titerneho. Je to moje prvni lampa a celkove funguje lepe, nez jsem cekal. Je krasne stabilni, zespodu ma malinke mekke polstarky, na kterych stoji, takze nabytku neublizi. Pri pouziti se zahriva opravdu jen horni nadobka s vodou/voskem, takze se da bez potizi prenaset i se zapalenou svickou nebo tesne po pouziti. Zpracovani je kvalitni, bez jakekoliv esteticke vady. Pro me urcite dobra koupe.
- Krásný design
- Žádné
Krásná dekorace, tuto lampičku jsem jíž delší dobu obdivovala v sauně,kde vytváří příjemnou, relaxační atmosféru.Navíc se z ní velice dobře line vůně éterických olejů.
- Kvalita
- velmi estetické a praktické
- krásný design
- Super hned dělá páru
Přišla jiná barva
skvělá
líbivý vzhled
- Svícen mám jako dárek pod stromeček,ale i pro sebe a doufám,že mi zpříjemní život.
Pěkně opracovaný přírodní materiál.Cenově výhodný,ale neznamená,že by nemohl potěšit.Děkuji
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]