Yankee Candle Multi Mixology Aroma lampa černá 25481

98 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • moc hezké jako dekorace i funkční
  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • krásný design
  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • nádherná dekorace, dělá radost i když nehoří

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Unikátní aromalampa, díky které si můžete namixovat vůni podle své nálady. Dole zapálíte dvě čajovky, nahoru do každé mističky vložíte vosk nebo polovinu vosku. Nebojte se experimentovat a namíchejte si jedinečnou vůni na míru. Dva zářivé plamínky v elegantní aromce dodají vašemu interiéru dokonalou tečku.

  • Popis provedení: Aromalampa je nepostradatelná pro rozpouštění vonného vosku pomocí obyčejné čajové svíčky. Ta je umístěna ve spodní části. Vrchní část aromalampy je dostatečně široká, takže se vosk rozpustí na velké ploše a interiér je okamžitě a sytě provoněn. Ulomte z vosků různých vůní kousek a rozpusťte je společně -  vytvoříte si vlastní vůni na míru!
  • Kolekce: Mixology 
  • Provedení: Aromalampa
  • Materiál: Keramika
  • Barva: Černá
  • Rozměr: 19 x 14 x 10 cm
  • Země původu: USA

Člověk reaguje na vůně velmi silně. Lidé mívají s určitou vůní spojený určitý vjem nebo zážitek. Když pak dané aróma znovu ucítí, vybaví si krásnou chvíli se všemi detaily. Naše vůně navozují výrazně příjemné pocity, které vás uvolní a podpoří vnímání harmonie světa kolem vás.

Užitečné rady pro milovníky Yankee Candle

Jak nejlépe vypálit svíčku

Je velmi důležité udržovat knot stále v délce 3-5 mm, a to i před prvním zapálením. Doporučujeme speciální nůžky na knot Yankee Candle. Pokud se objeví kouř nebo černá houbička na konci knotu, sfoukněte plamínek, zastřihněte knot, odstraňte jeho spálené zbytky a znovu svíčku zapalte. Pokud už zbývá jen 1,5 cm vysoká vrstva vosku, je čas se se svíčkou rozloučit. To zamezí možnému poškození povrchu pod svíčkou a také samotné sklenice.

Nejrovnoměrněji vypálíte vonnou svíčku, aniž by se v ní udělal tunel tak, že necháte vždy rozpustit vosk až ke kraji sklenice. Tak se z vosku vytvoří hladinka, která uvolňuje vůni nejintenzívněji. Svíčku nikdy nepalte v průvanu nebo na nerovné ploše. Pro nejrovnoměrnější hoření, lepší voskové jezírko a maximální dobu hoření můžete použít ozdobný prstenec IllumaLid či krásné cylindry, které sedí na průměr střední a velké svíčky Classic. Pokud se vám tunel již vytvořil, můžete zkusit ryze praktickou radu našich zkušených fanynek - obalit celou svíčku do alobalu (i po obvodu) a nahoře nechat pouze malý prostor pro plamínek. Celá svíčka se pěkně zahřeje a rozpustí se i tuhé okraje vosku. Jakmile je vosk rozpuštěný až ke kraji a svíčka po sfouknutí vychladne, sejměte alobal a při dalším zapálení se už budete moci těšit z krásného celistvého jezírka.

Svíčku nedoporučujeme pálit déle než 4 hodiny v kuse. Ideální je nechat jí posléze 2 hodiny vychladnout. Svíčky nepalte poblíž hořlavých předmětů, na choulostivém podkladu a také se ujistěte, že na ně nedosáhnou děti a domácí zvířata. A samozřejmě nikdy nenechávejte hořící svíčku bez dozoru, vždy jí při svém odchodu sfoukněte.

Votivní svíčky jsou vytvořeny tak, že se rozpouštějí, proto je vždy palte ve vhodných svícnech s kalíšky. Nikdy je nepalte volně stojící. Intenzívnějšího vonného efektu dosáhnete zapálením 2 až 3 votivek, můžete použít stejné nebo různé pro zajímavější efekt.

Jak správně používat vonný vosk

Vonné vosky mají hned několik výhod, proto jsou tolik oblíbené. Sytě provoní interiér až na 20 hodin (liší se dle intenzity vůně), je to nenákladná zkušební velikost, pokud nechcete hned investovat do svíčky, a dají se také mezi sebou kombinovat. Navíc můžete každý den volit jinou vůni podle nálady a počasí. Vosky rozpouštějte v aromalampě pomocí obyčejné čajové svíčky. Nepokládejte ho do vody. Vosk je plně rozpuštěný za několik minut. Můžete do mističky nalámat více druhů vosků, jen dejte pozor, aby se rozpuštěné do mističky vešly a nepřetekly. Doporučujeme nedávat aromalampu blízko zdi, velmi zřídka se může stát, že vosk trochu prská. Jakmile čajovka vyhoří, můžete zapálit další. Množství vosku neubývá, pouze slábne intenzita vůně. Přejete-li si vosk odstranit, nechejte ho úplně vychladnout a vložte aromalampu do mrazáku, za pár minut se vosk snadno vyloupne.

Která vůně voní nejsilněji

Vonný výkon se liší u jednotlivých skupin vůní. Již z principu nejjemněji voní čisté bílé vůně (Fluffy Towels) a vůně květinové. Silnější vonný efekt čekejte u vůní ovocnýcha svátečních. Nejsilněji voní kompozice jídlo a koření. Obsah citrusové složky (např. Lemon Lavender či Vanilla Lime) značí výraznější svěžest, naopak přidání bílých květů celý vonný akord zjemní (Soft Blanket, White Gardenia).

Jak nejrychleji provonět interiér

Z parafínových výrobků se nejrychleji rozpustí vosk Scenterpiece Easy Meltcup, který navíc provoní i opravdu veliké prostory. Vkládá se do elektrických aromalamp Scenterpiece, které jsou v nabídce i s časovačem pro zvolení přesné doby provonění. Máte-li rádi plamínek, pak je jasnou volbou vosk v aromalampě.

Jak provonět velké prostory

Sytost vůně záleží na jejím typu (vůně jsou různě intenzívní) a důležitý je také průměr voskového jezírka. Nejvyšší vonný výkon má vonný vosk Scenterpiece či klasický vonný vosk (pokud byste zapálili dva ve dvou aromalampách a umístili je na různá místa vašeho domova, provoní jej opravdu maximálně výrazně) a nebo střední či velký Classic (mají podobný průměr voskového jezírka jako vosk v aromalampě). U vosku samozřejmě tedy záleží na průměru horní mističky, čím širší, tím sytěji vosk voní. Podobného efektu dosáhnete zapálením několika malých svíček (votivních či malého Classicu). Pro stálé provonění velkých místností použijte vůni do zásuvky a nastavte indikátor sytosti vůně na maximum (stupeň 3).

Jak provonět malé prostory

Koupelnu, WC, skříň, komoru, zásuvky a podobně provoníte malými svíčkami (malý Classic, votivní svíčka), visačkami či kolíčky do auta. Pro interiér auta se hodí výše uvedené, samozřejmě kromě svíček.

Jak důlěžitý je knot

Yankee Candle má více než 200 rozdílných knotů. Každá vůně hoří jinak (lehké květinové vůně například hoří rychleji než těžké kořeněné), a proto každá potřebuje rozdílně upletený knot, aby bylo garantováno maximum hodin hoření a stejná kvalita vůně od zapálení do posledního záblesku plamínku.

Jak se rychle zbavit zbytků vosku

Přejete-li si změnit vůni, ale ve svícnu na votivní svíčky máte zbytek vosku, stačí svícen jednoduše strčit do mrazáku a on vosk sám vypadne do dlaně. Shodným postupem je možné vyloupnout vonný vosk v aromalampě. Pro zbavení se vonného vosku z aromalampy je také možné v aromalampě na chviličku zažehnout čajovou svíčku, která roztaví tenoučkou vrstvu vosku a ten lze poté velice jednoduše vyloupnout. Vrstu roztaveného vosku lze pak odstranit papírovým kapesníčkem.

K čemu jsou dobrá vonná stébla

Kromě toho, že jsou dekorativní, zajistí vonná stébla na mnoho týdnů stálou a jemnou vůni. Použijte je tam, kde se pohybují domácí mazlíčci nebo děti a není tedy žádoucí hořící svíčka. Nepostradatelná jsou v koupelně a nádech čistoty dodají i ložnici či vaší meditační místnosti.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
98 %
průměr z 4 hodnocení
5
4 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • moc hezké jako dekorace i funkční
  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • krásný design
  • , zakoupeno v YankeeSvicky.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • nádherná dekorace, dělá radost i když nehoří
  • , zakoupeno v Notino

    Doporučuje produkt

    100 %

    Nádherný design, výborné zpracování, velký a navíc i dělený zásobník pro možnou kombinaci vosků či olejů.

{"Oblíbené kategorie":[["Vysavače","https://vysavace.heureka.cz/"],["Podvodní skútry","https://podvodni-skutry.heureka.cz/"],["Varhany","https://varhany.heureka.cz/"],["Šrouby do plastu","https://srouby-do-plastu.heureka.cz/"],["Obojky a postroje pro kočky","https://obojky-a-postroje-pro-kocky.heureka.cz/"],["Klíče na olejové filtry","https://klice.heureka.cz/f:31915:1/"],["Prsní vložky Bella Mamma","https://prsni-tampony.heureka.cz/f:10397:919595;16811:8622752/"],["Dámské červené kostkované košile","https://damske-kosile.heureka.cz/f:36454:48549027;36456:48976221/"],["Dětské koupelnové protiskluzové podložky","https://koupelnove-protiskluzove-podlozky.heureka.cz/f:34226:1/"],["Hydratační pleťové krémy pro mastnou pleť","https://pletove-kremy.heureka.cz/f:5487:124081;5488:727857/"]],"Vybrané značky":[["Aroma lampy Indecor","https://aroma-lampy.heureka.cz/f:21395:44075984/"],["Aroma lampy Saloos","https://aroma-lampy.heureka.cz/f:21395:44075989/"],["Aroma lampy Paramit","https://aroma-lampy.heureka.cz/f:21395:33918731/"],["Aroma lampy Toro","https://aroma-lampy.heureka.cz/f:21395:33918626/"],["Aroma lampy Dedra","https://aroma-lampy.heureka.cz/f:21395:2062708/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat kojenecké kalhoty a šortky?","https://kojenecke-kalhoty-a-sortky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kojenecke-kalhoty-a-sortky/"],["Jak vybrat digitální fotorámeček?","https://digitalni-fotoramecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-digitalni-fotoramecek/"],["Jak vybrat dekoraci na dort?","https://dekorace-na-dort.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-dekorace-na-dort/"]],"Vybrané produkty":[["Canon RS-60 E3","https://dalkove-ovladani.heureka.cz/canon-rs-60-e3/"],["Winnwell hokejový puk černý oficiální 18ks BOX","https://hokejove-puky.heureka.cz/winnwell-hokejovy-puk-cerny-oficialni-18ks-box/"],["Evona P Malvina 098","https://damske-nocni-kosilky.heureka.cz/evona-p-malvina-098/"],["Casarredo Toaletní stolek se zrcadlem COSMOS bílý","https://toaletni-stolky.heureka.cz/casarredo-toaletni-stolek-se-zrcadlem-cosmos-bily/"],["Eurolite Zrcadlová koule 10cm v barevném kartonu","https://zrcadlove-koule.heureka.cz/eurolite-zrcadlova-koule-10cm-v-barevnem-kartonu/"],["Alcadrain A150-1/2","https://napousteci-a-vypousteci-wc-ventily.heureka.cz/alcadrain-a150-1-2/"],["G-trade Piknikový koš Taranto","https://piknikove-kose.heureka.cz/g-trade-piknikovy-kos-taranto/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}