Nejnovější recenze ze sekce Aroma lampy
- Zatím ho máme krátce, ale jsme spokojeni. Zajímavý produkt.
Vyšší aromalampa, lépe se osvědčila při používání esenciálních olejů.
VYBORNY DAREK, KTERY SI VYBRAL MUJ VNOUCEK PRO SVOU MAMINKU K JEZISKU,JEN ME POZADAL O KOUPI U VAS,MEL Z TOHO VELIKOU RADOST, ZE DAREK DOSEL TAK RYCHLE A V PORADKU, DEKUJEME
- Doma mám už jeden. Tohle je dárek. Vysoká kvalita. Moc pěkný
- Rychle se zahreje
- Provoni mistnost behem chvilky
- Musi se alespon ze zacatku koupit kalisek s voskem ktery stoji 190kč a to je pomerne dost
Tento produkt jsem koupila ve sleve za 765kč (i s dopravou) a musim rict ze nakupu opravdu nelituji :). Zbozi prislo rychle a zabalne tak aby doslo v poradku,za me spokojenost :-).
- vada na výrobku, jiný odstín barvy na části
veliké poděkování v obchodě, i když to byl el.nákup, výměna na prodejně bez problémů
- Moc pěkná
Velice hezký design a aroma lampa je dost velká. Bála jsem se miniatury.... Já osobně jsem kupovala na chalupu - dobře zabalené, rychlé odeslání. Není co vytknout, jen chválit a PODĚKOVAT !!!
skvelá dekorácia robí čo má
- Výborné
- Aromalampa je krásná
Vzhledově moc hezká
- okrasné
cena versus výkon úžasný výrobek!
- Dostatečně velká a odnímatelná miska na vosk.
Doma už jedna je a manžel si ji zabavil pro sebe...tak jsem si pořídila svou. A další koupila jako dárek... jednoduchá, elegantní... výběr barev..super!
Naprostá spokojenost. Zboží odpovídá popiskům a fotografii v obchodě. Cena je poměrně vysoká, ale moc jsem ji chtěla, takže jsem musela sáhnout hlouběji do peněženky.
- hluboká miska na odpařování
hezké